Bio céklalé hozzáadott anyagok nélkül - 3 literes kiszerelésben
100 % bio céklalé, 100 % hozzáadott anyagok nélkül.
Bio céklalé – Előzd meg a megfázás tüneteit, és méregtelenítsd hatékonyan szervezetedet a bio céklalé segítségével!
Tudtad, hogy a céklát már a népi gyógyászat szerteágazóan alkalmazta a megfázásos és fiziológiai betegségek megelőzésére?
Ismerd meg a bio cékla, emberi szervezetre gyakorolt, jótékony hatásait!
A céklából a szervezet ugyanis jobban tudja hasznosítani a benne található vitaminokat és ásványi anyagokat, mint más növényekből. Ezáltal a céklalé hozzájárul immunrendszered megerősítéséhez, és izomzatodat is hasznos tápanyagokkal látja el.
A cékla nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, például A, B és C-vitamint, a benne található magas ásványi anyag tartalom, mint például a kálium, kalcium, foszfor, vas, nátrium, kén és magnézium pedig hozzájárul izomzatod egészséges működéséhez, fizikai terhelhetőséged növeléséhez.
A céklában található közismert vörös festékanyag, a betanin csökkenti a tumorok kialakulásának lehetőségét. A cékla ezen hatását már dr. Ferenczi Sándor 1961-ben bebizonyította. A betanin már néhány hetes kúra után is jelentősen javítja a daganatos, valamint kemoterápián átesett betegek állapotát.
A céklalé rendszeres fogyasztása segít közérzetünk javításában, és gyomorpanaszokra is jótékony hatással van. A cékla segít a toxikus anyagos méregtelenítésében, és csökkenti azok káros hatását a szervezetre. A cékla segít a májban felhalmozódó zsír lebontásában, így fogyókúrákhoz is kifejezetten ajánlott.
A céklát várandós kismamák számára is különösen ajánlott, hiszen a céklalé folsavat is tartalmaz, amely a magzat számára különösen fontos.
Hogyan készül a bio céklalé?
A céklaléhez felhasznált cékla, Szabolcsban a Hámori család biogazdaságában termett, melyből saját feldolgozó üzemükben készítik ezt a kiváló zöldséglevet.
1. A céklalé alapanyaga, kiváló ellenőrzött minőségű cékla.
2. A céklát tisztítás után darálják, majd kipréselik.
3. A friss zöldséglé ezután ülepítésre és derítésre kerül.
4. Ezután a bio céklalé, 80 fokon könnyű pasztörizálásra kerül, amely a legkíméletesebb módja a tartósításnak.
5. A bio céklalé, végül még melegen, bag-in-box légmentes csomagolásba kerül, mellyel akár 1 évig is eltartható lesz.
Az így készült BIO Céklalé, semmilyen hozzáadott mesterséges anyagot, cukrot, vizet nem tartalmaz, csakis 100% préslevet!
Hogyan és meddig tárolhatod a bio céklalevet?
A céklalé felbontás nélkül 1 évig tárolható, felbontás után 1 hónapon belül el kell fogyasztani!
Tegyél saját és családod egészségéért, rendeld meg már ma 2850 Ft-os áron. Az ár 3 literes kiszerelésre vonatkozik, amelynek szállítási költsége utánvéttel 990 Ft