Tejsavas erjesztéssel előállított rostos bio répalé
100 % biorépa, 100 % hozzáadott anyagok nélkül.
Hogyan készül a bio répalé?
A friss, egészséges répát kézzel leszedjük, kiválogatjuk, és csak a legszebb, legegészségesebb zöldségeket használjuk fel.
- A répákat megmossuk, ezután ledaráljuk és kipréseljük.
- A bio répalé préselés után pasztőrizálásra kerül. A pasztőrizálás 80 fokon történik, amely a romlást okozó baktértiumokat elpusztítja, azonban a répalé tartalmát nem károsítja.
A bio répalé ezután még melegen bag in box légmentes csomagolásba kerül, amellyel a bio répalé akár évekig is eltartható romlás nélkül.
Miért fogyaszd a bio répalevelet? Mert a répa...
A legjobb természetes béta karotin (A-provitamin) forrás a répa, amely enyhíti a rák kialukásának esélyét is.
- A répa kítűnő méregtelenítő.
- A répalé tisztítja a bélrendszert, javítja a máj, a lép és a hasnyálmirigy működését, ezáltal javítja a toxikus anyagok kiürülését.
- A répalé vízhajtó hatással is rendelkezik.
- Oldja a szervezetben kialakuló különféle köveket is (epekő, vesekő).
- A répalé megszünteti a gyomorégést és a savtúltengést.
- Kiváló antioxidáns.
- A répa szilíciumtartalmának köszönhetően erősíti a kötőszöveteket.
- Fokozza a kalcium anyagcserét, így növeli a zsírégetés hatékonyságát.
Energia: 50 kcal / 220 Kj
Szénhidrátok: 13,81 g
- cukrok: 10,39 g
- rost: 2,4 g
Zsír: 0,17 g
Fehérje: 0,26 g
Víz: 85,5 g
Meddig fogyasztható?
A bio répalé bontatlanul 1 évig is tárolható, azonban felbontást követően hűtőben tartva 1 hónapig fogyasztható. Tégy saját és családod egészségéért, rendeld meg már ma, most 2.850 forintos áron. Az ár 3 literes kiszerelésre vonatkozik. A szállítás költsége 990 Ft.
